Gamla kameror, del 4

Minox 35 GT

(Den här kameran är så himla gullig med en liten lucka som man fäller ut, tycker inte ni också det? :D)


and then we walked out

Jag har precis insett att jag har gjort det igen. Skjutit upp saker alltså. Men vem vill sitta inne och skriva en historiauppsats när det är asfint väder och påsklov liksom? Nä, eller hur. Därför ska den här blombildsbomben kompensera er lite för den kommande veckan som nog kommer bli lite bloggfattig eftersom jag har a hell lot of things to do. Hoppas ni gillar bilderna och att ni klarar er utan mig ett tag. Puss, och förresten: vilken av bilderna tycker ni mest om?


tell me what I'm supposed to do


När det blir fint väder får bloggen lida. Men så är det. Har suttit ute och bränt mig i tre dagar i rad nu. Kanske inte så jättebra. Men så farligt är det inte. Men ja. Jag är inte så bra på det här med att skriva om vad jag ahr gjort, det har en tendens att bli tråkigt efter några meningar. Jag håller mig till bilder istället. Men hoppas ni har haft ett bra psåklov och ätit mycket godis!

Gamla kameror, del 3

Konica Hexar Silver


kakkalas

 

Idag har jag varit på ett väldigt fint kakkalas och ätit miljoner kakor och lekt en massa skumma lekar med trevliga personer. Men det var fint.

för du var solskenet


we're all out of time

Har varit ute mest hela dagen idag, konstigt? Nä. Annars går påsklovet alldeles för snabbt framåt tycker jag. men ändå.


sommarlov?

Vet att alla tjatar typ till hundra procent om hur fint väder det är idag, men det är ju sant. Jag har haft en hemskt bra dag med mina små friends och vi har picknickat i min trädgård och kört slut på batteriet i min kamera. Och helt ärligt så känns det mer som sommarlov än påsklov just nu. Dessutom har jag fixat årets första solbränna. Ser ut som ett stoppljus typ. Mys.

Ungefär såhär såg det ut. Chill.


Gamla kameror, del 2

Konica Auto S3


Chillar med Dalai lama

Det är vad jag har gjort idag.


hej förkylning

Jag lyckas alltid pricka in mina förkylningar strax innan lov och vid andra smidiga tillfällen. Känns bra. Så därför får ni kass uppdatering och en tråkig bild idag.

Gamla kameror, del 1

Eftersom min pappa har jobbat inom foto och så, så har vi ett enormt stort lager med kameror hemma. Ni skulle aldrig kunna föreställa er det. Hahha. Men jag tänkte visa några av de finaste kamerorna, alltså de gamla, analoga, för gamla kameror är så himla fint. Vad tycker ni om detta?

Olympus OM-30


som växte i takt med himlen

 

Jag bara älskar de här blommorna.

Bara så länge våra hjärtan
Klarar av att slå

Lillasyster&hästen

 


livet förändras var jag än går


ny design!

Nu är min nya design äntligen klar. Vet inte riktigt om jag är så jättenöjd egentligen. Det blev vädligt mycket ... beigt. Tryck F5 om ni inte ser den. Men ja, vad tycker ni?

i aprilsolen


sweeties

Var hemma hos min kompis igår eftersom hon har fyllt år (GRATTIS LOLLO!) och hon har små underbart söta ökonråttor, Albin och Sam!


Motljus

 

Lillebror med lite storhetsvansinne (första bilden) i motljus. Han ska nog bli modell en dag. Tycker jag. Förutom att fota och redigera dessa bilderna har jag sorterat, raderat och flyttat 7301 bilder på min dator. Och säkerhetskopierat och sånt. Trodde inte det var så många. Men det känns bra.


i just want a brand new start


mäxx


Vovven


hej vår!


snel hest

 

Jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna. och det märks tydligt på kommentarerna och besökarantalet. Gah. Tråkig jag är. Men jag ahr hunnit med lite olika saker. Typ haft mininarniamaraton. (jag och hanna såg bara de två första. hehe.) Och idag ska jag nog se I rymden finns inga känslor. Trevligt. Ska försöka gå ut och fota lite om det är fint väder imorgon också. För nu visar jag bara samma bilder hela tiden. Tråkigt. men jaja. Ni får ha det bra!

coolingar

Nu har min underbara kompis ellen åkt iväg till Grekland för att vara med i något EU-grejs. Hon skrev en uppsats, gick vidare till stockholm och där hon ytterligare gick vidare till Aten. Sjukt coolt, eller hur?

 

Nu ska jag snart iväg till fina hanna och spendera kvällen med ett narnia-maraton. Najsnajs. Här har vi Hanna. Hahahha.

Så vi hörs typ imorron!