i'll be the light to guide you


gave you all i had

Googlade runt på lite listor, hittade en del på cosmopolitan, men denna var den enda jag orkade göra typ.

Dagens humör: askalaspepp

Dagens mående: brao

Dagens borde: göra läxorläxorläxor

Dagens frisyr: lika tråkig som vanligt, utsläppt. Fats med några slingor som inte hann torka innan jag gick och la mig och därför står rätt ut typ. Snyggt.

Dagens klädsel: strumbyxor+skjorts+linne+skjorta+rubikshalsband

Dagens planer: boka biljetter till johnossikonsert!

Dagens vill ha: biljetter till johnossikonserten. Och en ny dator. Och min klocka som jag beställde.

Dagens längtan: konserter, sommar, värme, resor, allt.

Dagens fundering: hur fan står man på ett ben på skridskor?

Dagens beroende: godis. As usual.

Dagens tråkigaste: tyskan.

Dagens tidning: typ ingen. Sydsvenskan isåfall.

Dagens låt: johnossi - press hold eller melissa horn - långa nätter. och grenade - bruno mars


Creation By Others

Michaela D har skapat en sida för bilder som andra har tagit, där man mejlar in bilder som hon sen lägger upp, på creationbyothers.blogg.se. Nu finns en bild som jag har tagit där också! Här hittar ni den bilden. Blev superglad när jag upptäckte det :D

Min bild!

Hufvudstaden

 

Väldigt mycket samma motiv på alla bilder. Men ändå.

ÅÅÅHHHH KÄRLEK.

Rapport från Håkan-konserten på KB i Malmö igår, nästannästan längst fram:

Vänster hand: Bongotrummisen i Håkans band. Höger hand: Håkan Hellström. Nu kan jag dö lycklig.
(Och jag vet att jag har sagt att jag ska visa bilder från Stockholm, men jag har haft mycket att göra och jag är alldeles för lat. Men idag!)

Nora

 

Tillbaka från Stockholm! En massa shopping och en massa gående och lite museum och en massa dyr mat. Ni ska få se bilder därifrån senare. Det här är en till bild från i fredags, på Nora.


Amanda

 

Bloggen får ta en liten paus för ett tag. Idag + igår har vi haft ickefungerande internet hela dagarna, och imorron sticker jag till Estocolmo! Kommer hem onsdag kväll, så förhoppningsvis får ni se lite bilder efter det! Ska ha med mig kamera, stativ och hela köret.

På bilden ser ni Amanda, en av mina fotokompisar. Vi var några stycken som träffades och fotade lite i fredags, ni kommer nog få se fler bilder!

Jo, förresten (uppdatering)! Jag tänkte ta den här bilden och vara med och tävla här, på Annas blogg.

jag har lurat mig själv

 

Det här är min kompis häst Charmör! Bilden är tagen för några månader sen. (Psst, Anna, det var den här jag pratade om!)

never been afraid before


Om mig

(Det här inlägget kommer finnas under en flik under headern senare!)

 

Jag är för tillfället 16 år och fyller sjutton i början på juli. Jag har varit fotointresserad så länge jag vet, kommer ihåg en gång då jag på dagis hade med mig en liten kamera på "lekdagen" som jag fotade allt och alla med. Det är med största trolighet från pappa fotointresset kommer, han har jobbat på först expert (fotoavdelningen) och sen olympus, och därför har vi en hel del kameror hemma också. Men jag bytte till Nikon för snart ett år sen, och har en Nikon D90.

Annars har jag också en hund och jag spelar trummor. Jag är blond, blå/grön/gråögd och går samhällsvetenskapliga linjen på en skola här i Lund. Vad ska man skriva mer i en presentation egentligen? Men om ni undrar något är ni välkomna att fråga!

 

Båda bilderna är tagna av kompisar.


Fixar bloggen

Fixar med bloggdesignen så bry er in om de skumma flikarna och sånt just nu!

Armbandet med stort A

 

ÅÅÅH. Kolla vad jag snubblade över på Fotofeber! Sjukt coolt ändå. Att man ska vara så himla fattig bara. Här finns det.

sail away

 

Blåsigt så in i nere i Skåne. Vågar inte cykla, blåser väl ut antingen i åkern eller i vägen då. Great. Och förresten, Någon som läst "Nick&Norahs aändliga låtlista? (Eller Nick&Norah's infinite playlist på engelska) Om ni inte har gjort det, gör det! Underbart härlig bok.

i know you'll never change


20:35

 

Har haft en riktigt dålig dag. Men den här bloggen är ingen klagomur, så nu ska jag gå och göra nåt annat istället.

Mounteverestpizza och söta filurer!

I lördags hade jag en supermysig dag med fina människor och stora pizzor! Vi kollade på melodifestivalen (på tjejer som dansar i fruktskålar och bär salladsklänningar) och Into the Wild, som var en sjukt bra film. Får göras om någon dag!


a little bit stronger


would you pick me up?

Sitter och pluggar matte inför morgondagens matteprov. Har precis fått fram att 100x=100x. Och innan fick jag att 3=4, och andra helt ologiska saker. Det här kommer gå bra. Just det. fick fram att ett tal som skulle ligga mellan 11 och 14 var 18,48. Not that bloody likely.


we don't care

 

What did I do to fall so hard for you?


above


korthus

 

 


i remember you well

 

Bild från i höstas, innan allt snöblask. Men nu är den mesta snön borta här nere i Skåne, så då kan jag förhoppningsvis börja cykla till skolan igen!

Vår nästa rockstjärna!

Här är videon från igår. Ni måste ju faktiskt erkänna att kommentaren i slutet är bäst. HAHAH.


when you die you're dead

Hanna var här igår och vi var ute och fotade i världens blåsigaste väder och sen spelade vi lite spel och lite trummor (det kommer en video sen, men jag har lite feta problem med att få upp den på bloggen).


Fanny

 

 

Här är två bilder på min snygga kompis Fanny som jag fotade för typ två veckor sen! Förresten så är här en länk, så att ni kan följa mig via bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin!

hanging on the hopeful words


Sådärja!

 

Nu var bloggen fixad! Jag använde mig väldigt mycket av den här sidan när jag fixade min design. Mitt namn är en blanding av Frida (som jag då heter...) och fotografen. Jag kommer nog tröttna på det ganska snabbt, men jag har verkligen noll fantasi när det gäller bloggnamn. Jag ska försöka uppdatera den här bloggen så ofta som jag hinner med nya bilder och lite text. Kommentera gärne och hoppas ni klickar in er här fler gånger!


Välkommen till min nya blogg!