fina longboarden


(Båda bilderna är tagna av hanna)

i made up the sight

Imorgon bär det av till sommarstugan, och jag kan inte lova supermycket uppdatering där. Dessutom vill jag nog mest njuta av sommaren när jag är där (om man då bortser från det faktum att jag ska jobba typ hela dagarna....) om det bara kunde bli lite finare väder. Men det får bli som det blir. Jag hoppas ni har en jättemysig sommar och så hörs vi säkert snart igen (typ redan ikväll)

en resa i skåne

Igår blev det en liten spontan skåneresa, och jag och Sofie (snyggingen på översta bilden!) åkte dit tågen och bussarna gick. Vi hamnade i bland annat Åhus och Kristianstad. Vädret var kanske inte det bästa, men det var mysigt iallafall!
Ha en bra midsommar!

kissemisse

Ni får leva med att här är mycket svartvitt. Men det är fint. Tycker jag.

fina hästen


ville inte vara den som blev kvar, men blev det ändå

Har världens deppdag. Vi hörs imorgon.

nothing to win and nothing left to lose


there'll be no better way, time or day


and the world don't stop

Har nog börjat älska Lightroom.

jag kunde inte riktigt höra vad du sa

(Har kommit på hur man sparar redigerade bilder i Lightroom! framsteg wohoo!)
Idag har jag varit och köpt min födelsedagspresent med mormor&morfar. En longboard :D den är hur fin som helst, men jag undrar lite hur det egentligen kommer gå eftersom jag knappt kan stå på den utan att trilla. Hehe ajdå. Så nu i sommar blir det på med knäskyddarmbågsskyddhandledskyddhjälm och sånt och ut och slå ihjäl mig. Wish me luck.
Annars tänkte jag försöka mig på en ny design. En lite mindre beige. Men jag är helt handikappad utan photoshop. Så jag måste först fixa det på nåt sätt, men det ordnar sig nog.
GAAH. bara jag som har problem att få enterslagen att synas på bloggen? Använder safari som webbläsare.

just a dream

Jam jag vet att uppdateringen s.u.g.e.r. Men som många andra bloggare också skriver, så är det ju sommarlov. (och mitt sommarlov är dessutom fullbokat redan nu.) Och jag är nog hellre i vattnet än framför datorn de dagar med asfint väder. Så hopps ni ursäktar mig, och om ni inte vill bli besvikna på uppdatering, kan ni ju alltid testa bloglovin. Men alla ni fina typer får ha en underbar sommar så kanske vi hörs lite då och då. Pusshej.

ingen är ingen speciell här i staden

Jag är hemma igen. Egentligen var jag hemma i måndags redan men tisdagen spenderades på en oerhört vinglig tandemcykel (lär dig cykla Ellen!!) på Ven. Och nu fattar jag inte ett piss av Lightroom som jag har laddat ner en testversion av. Så ni får en oredigerad bild så länge tänkte jag. Så kanske någon kan hjälpa mig lite med Lightroom? Tips på guide hur man gör och sånt kanske. Det hade varit översnällt. Bilden är från den en gång fina skogen utanför sommarstugan som de nu har skövlat till en ful ful skog. Hatar det. Fula kommun som gör fula skogar.


sommarstugan!

Nu ska vi strax sticka iväg till sommarstugan där vi ska vara typ hela helgen. Jag ska jobba också, sälja glass. (vilket också betyder äta glass, och det är bra.) så bli inte besvikna om här inte blir någon uppdatering under helgen. puss.