ingen är ingen speciell här i staden

Jag är hemma igen. Egentligen var jag hemma i måndags redan men tisdagen spenderades på en oerhört vinglig tandemcykel (lär dig cykla Ellen!!) på Ven. Och nu fattar jag inte ett piss av Lightroom som jag har laddat ner en testversion av. Så ni får en oredigerad bild så länge tänkte jag. Så kanske någon kan hjälpa mig lite med Lightroom? Tips på guide hur man gör och sånt kanske. Det hade varit översnällt. Bilden är från den en gång fina skogen utanför sommarstugan som de nu har skövlat till en ful ful skog. Hatar det. Fula kommun som gör fula skogar.


Kommentarer
Postat av: Enander - Med Kärlek till Folkrace

Har ställt en mkt intressant fråga på bloggen!! Kika gärna in och dela med dej av din åsikt! :)Är du inte intresserad så är det fritt fram att svära åt mej och radera denna kommentar =P

2011-06-09 @ 19:18:55
URL: http://enaander.blogg.se/
Postat av: FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo

Jag är en av många bloggare, stora som små som har startat en spridning så kallad: KROSSA SAMHÄLLSIDEALET! (: nu försöker jag se hur många som faktiskt påverkas av ideal.. om de är så farligt som alla säger. blir du påverkad av de som "krävs av en", i såfall på vilket sätt,?annars kämpar vi ju kraftigt mot något som vi bara fått för oss finns..

2011-06-09 @ 22:21:36
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/
Postat av: Fanny (Foto)

Lightroom är riktigt krångligt i början! Jag har inga guider eller så på min blogg. Men du får gärna fråga det du undrar i en klommentar på min blogg så kan jag försöka svara :-)

2011-06-12 @ 20:51:57
URL: http://fototrix.blogg.se/
Postat av: Sannie - Life in the USA

En kreativ blogg och som är boendes i USA i 1 år.

Följ den va ja :)

2011-06-13 @ 01:03:46
URL: http://sannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback